Sådan kan du nemt prioritere den sunde mad

Har du også nogle gange svært ved at få prioriteret den sunde økologiske mad i din hverdag? Især hvis du i forvejen går meget op i din sport eller i dit arbejde, og derfor kommer sent hjem eller ikke har tid og overskud til at lave en madplan. Så kan det være, at måltidskasser økologisk er noget for dig. Læs med i artiklen her og bliv klogere på, hvilke økologiske måltidskasser, der er ude på markedet.

Design din helt egen måltidskasse

Den første økologiske måltidskasse er fra RetNemt måltidskasser. Her kan du nemlig få lov til at designe din helt egen økologiske måltidskasse. Du vælger her selv ud fra nogle kriterier. Det kan for eksempel være, hvor familievenlige måltiderne skal være, hvor hurtige de skal være at lave, sundhedsværdien i måltidskasserne, eller hvor økologiske de overhovedet behøver at være. Ud fra dine kriterier vil RetNemt måltidskasser så udarbejde en specifik måltidskasse til dig, som passer til netop dine behov.

Den lynhurtige måltidskasse

Har du en utrolig travl hverdag, eller kommer du måske sent hjem fra din sport et par gange om ugen? Så skal din måltidskasse helt sikker være lynhurtig at gøre klar og tilberede, så du nemt og hurtigt kan få måltider på bordet derhjemme. I 10 minutterskassen fra Aarstiderne får du netop dette. Her vil du i kassen modtage nogle enkle og velsmagende måltider, som faktisk kun vil tage omkring 10 minutter for dig at lave. Næsten alle ingredienserne i måltidskassen er allerede tilberedt, så du skal faktisk bare opvarme maden og anrette noget lækkert tilbehør til det. Denne kasse er for eksempel fyldt med Aarstidernes næsten færdige simreretter, som man aldrig kan gå helt galt i byen med.

Til dig der ikke kan overskue morgenmaden

Er du en af dem, som faktisk ikke helt kan overskue at finde på noget lækkert og sundt morgenmad hver morgen. Så kan det være, at du skal investere i en lækker Morgen Box fra Danish Granola Company. Her får du lækre økologiske og glutenfrie produkter, hvor du for eksempel altid vil kunne finde granola, nødder, diverse toppings og snacks i din Morgen Box. Indholdet vil dog variere hver måned, så du vil aldrig blive træt af din morgenmad. Det er da for lækkert.

Til dig der går op i miljøet

Går du også virkelig meget op i miljøet? Så skal du bestemt prøve Season Feast måltidskassen, hvor emballagen er fuldt ud bæredygtig, og den indeholder ingen plastik. Samtidig er maden helt økologisk, lækker og utrolig nem at lave, da tilberedningen kun består af få trin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *