Året Champions League topscorer kan komme fra flere forskellige lande

Det er koldere udenfor, og mørket har også sænket sig over det ganske landskab, når klokken slår 21. Det er vinter, og det betyder at der snart vil være en pause fra fodbold. Men på den anden side af vinterpausen står det igen på klubfodboldens største og fornemste turnering: Champions League. I en årrække har – og især da han spillede for Real Madrid – Cristiano Ronaldo været en sikker mand at lægge sine penge på, når man skulle spille på sæsonens Champions League topscorer, men med Manchester Uniteds tumulte efterår er han ikke så sikker mere. Derfor kommer der her tre spiltips, til hvem der ellers kunne løbe med titlen.

Mohamed Salah

Egypteren har taget Beatles-byen med storm, og selvom han blev kaldt “one-season-wonder” efter sin første sæson, må man simpelthen bare tage hatten af for det høje niveau han har haft, også i Champions League. Seks mål er det blevet til indtil videre i denne sæson, og Liverpool er allerede kvalificeret som 1’er i gruppen. Kender man Liverpool og de magiske aftener på Anfield ret, så vil det være en kæmpe skuffelse for Klopps tropper hvis man ikke som minimum kommer til semifinalen, og det er ingen hemmelighed, at Salah er manden, der skal tage dem den vej. Du kan få helt op til 18 gange pengene igen, hvis du spiller på Salah som årets topscorer.

Robert Lewandowski

Det er ikke mange nætter siden at årets fodboldspiller blev kåret, og her løb den argentinske verdensstjerne Lionel Messi med prisen. Men for mange stores overraskelse, sagde han ved præmieoverrækkelsen helt åbent, at han mente at Bayern Münchens stjerneangriber var blev snydt for prisen sidste år, og det kan der være noget om. Faktum er, at han er delt topscorer i øjeblikket i Champions League, og Bayern går ofte langt turneringen. Derfor er det også et rigtigt godt odds, at man får pengene hele 9 gange igen, hvis den polske stjerne løber med prisen. 

Raheem Sterling

Det var en kæmpe skuffelse for Manchester City at blive slået af Chelsea i sidste års finale, og Raheem Sterlings sommer blev næppebedre efter også at have tabt EM-finalen. Det er nok de færreste danskere, der er vilde med Sterling i øjeblikket, men man skulle tro at han har noget at revanchere. Desuden er det ingen hemmelighed at Guardiolas altoverskyggende mål er at vinde pokalen med de store ører, og vil de gå hele vejen er der naturligvis brug for mål. Derfor er vores sidste spiltips da også, at Raheem Sterling løber med topscorerprisen, for her får du pengene hele 41 gange igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *