Bliv uddannet personlig træner

Dette indhold er sponsoreret

Brænder du for at hjælpe andre mennesker til at opnå deres målsætninger og drømme? Så er jobbet som personlig træner en oplagt vej at gå. Men en personlig træner uddannelse kan du komme et stort skridt tættere på at kunne leve af at hjælpe andre. Folk søger typisk hjælp og vejledning hos en personlig træner, hvis de har brug for motivation i forhold til deres træning, hvis de i en periode har behov for en ekstra målbevidst træning, eller hvis de har svært ved selv at omlægge deres kost og strukturere deres træning i forbindelse med vægttab.  

Hvad laver en personlig træner?

Der er mange forskellige arbejdsopgaver for en personlig træner, og der er derfor rig mulighed for en spændende og varieret hverdag, hvis du vælger at gå denne vej. En af de vigtigste opgaver for den personlige træner er at fastholde eller genfinde motivationen hos klienter, som måske ikke på egen hånd har opnået de resultater, de har drømt om. Helt konkret lægger du som personlig træner et program for klienten, som både fokuserer på træning og kost. Programmet tager udgangspunkt i lige præcis den klient, du arbejder med, og skal derfor tilpasses til den enkelte persons behov, niveau og mål. Man kan som personlig træner også hjælpe med mental vejledning og spirituel hjælp. Det er vigtigt, at man i det personlige program tager hensyn til helbred og sørger for at forebygge eventuelle skader, så kroppen ikke lider overlast i forbindelse med træningen. Nogle klienter kan have som et ønske, at den personlige træner hjælper med gennemførelse af øvelser og træningspas, og du skal derfor også kunne assistere på denne front.

Uddannelsen til personlig træner

For at kunne kalde dig personlig træner, skal du først have en uddannelse som fitnessinstruktør på level 3 eller en anden relevant forudgående uddannelse. Du skal have som ønske at arbejde mere med specielle målgrupper, vaneændringer og personlige forløb. Når uddannelsen er gennemført, vil du kunne beskæftige dig med professionel 1 til 1 træning til forskellige målgrupper, samt certificere dig som personlig træner. Uddannelsen foregår i både København, Aarhus, Odense og Aalborg samt i Tórshavn på Færøerne. Uanset hvor i landet du kommer fra, er det altså til at finde et uddannelsessted nær dig. Hos Sport&people er det samtidig muligt at gøre brug af prisvenlige rabatpakker, ligesom det er muligt at opdele betalingen i rater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *