Inspiration til turen til Aarhus for den sportsinteresserede

Dette indhold er sponsoreret

Aarhus er en perfekt by at spendere en weekend i, hvis man er typen, der er glad for sport – både hvis man bedst kan lide selv at dyrke den, og hvis man foretrækker, at andre gør det for en. Samtidig byder Aarhus på mange andre gode oplevelser, og der er således nok at foretage sig. I smilets by keder man sig sjældent. I hvert fald ikke hvis man sætter sig en smule ind i de mange muligheder på forhånd. Læs med her, hvis du savner inspiration til en miniferie i ‘den jyske hovedstad’.

Uden mad og drikke dur helten ikke 

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at finde de rette steder at tanke energi til alle sportsaktiviteterne. Eksempelvis med take away Aarhus, hvis pengene hellere skal gå til andre ting end en fancy restaurant, hvor man hurtigt kan komme op på et højt beløb uden helt at føle sig tilstrækkeligt mæt. Der findes glimrende take away rigtig mange steder i Aarhus, og man behøver bestemt ikke gå på kompromis, bare fordi man køber take away. Samtidig kan man tage det med sig – eksempelvis på vej til sportsarrangement. Der findes take away fra alle verdenshjørne og til selv de mest kræsne ganer i Aarhus – det er bare med at vælge det bedste. 

Smut en tur forbi stadion 

Et andet sted, der kan købes mad, er i Ceres Parken – særligt hot dog er en sikker klassiker. Herudover kan der selvfølgelig ses fodbold, og det er formentlig meningen med det hele. Ceres Parken er lig med høj stemning, masser mennesker og masser bold. Den perfekte måde at opleve et Aarhus i sportens tegn. Her kan du nyde en god eftermiddag med masser passion med både familien og vennerne.

Idéer til en aktiv miniferie

Der er dog også den mulighed, at du selv kan dyrke sport, hvis det er mere dig. Det er der også rigtig god mulighed for i Aarhus – ikke mindst når det gælder udendørsaktiviteter. Aarhus er nemlig fyldt med fantastisk natur stort set alle vegne, og du kan således både løbe en frisk tur gennem skoven og tage et dyk i bølgen blå på samme rute. Der er smukke strande mange steder i Aarhus – selv helt tæt ved byens midte. Herudover kan du ved eksempelvis Risskov og Mindeparken dyrke de udendørs træningsanlæg. Begge har havudsigt og er vel benyttede. Det med god grund. Det kan være svært at finde meget smukkere steder at træne i Danmark end her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *