Sportsfolk og PR – gør nytte af sportshelte

PR, eller public relations, er en vigtig ting i den nuværende verden. Det er en verden, hvor alle har fået ord, grundet de sociale medier, og hvor det kan være svært som brand at komme tilbage for dårlig PR. For små virksomheder kan PR være svær at håndtere, specielt da man sjældent har budgettet til at lave en god PR-strategi og derfor gør det meget ad-hoc. Det kan man også komme langt med, men nogle gange skal man have lidt hjælp. Her kan sportshelte være fremragende god måde, at få skubbet sit brand og sin brandværdi derud. Læs meget mere om sportens verden og få tips til træning og andet ved at følge linket

De lokale patrioter kan gøre meget for et brand 

Hvis man er en lille virksomhed er der mange små ting, som man kan gøre, for at ens brand kan blive solidt og fundamenteret i lokalsamfundet. Mange virksomheder har svært ved at fastlåse sig som en stor spiller i det ellers lille lokalsamfund. En af måderne, hvorpå man kan gøre dette, er ved at udnytte de lokale patrioter, som f.eks. har været sportslegender. Alle har haft en sportshelt i deres by, og disse kan ofte være gode til at promovere et produkt eller blive brandambassadør – for at låne et SoMe begreb – for virksomheden. 

En anden ting man kan gøre er at støtte lokalsporten. Det kan gøres ved donationer, som det kan gøres ved at inddrage dem i promovering af produkter. Små reklamefilm på de sociale medier kan man komme meget langt med. 

Brandværdi er alfa omega i det nuværende PR-landskab 

Når det kommer til nutidens landskab er brands vigtigere end selve produktet. Et godt produkt med en dårlig brandværdi når langt kortere end et dårligt produkt med god brandværdi. Mange glemmer at brands ikke behøver at have noget med produktet at gøre. Branding handler om hvad folk associerer produktet med. Det er lettere hvis produktet også er godt, men hvis man kan få banket ideen ind i hovedet på forbrugeren om at ens produkt er det bedste til prisen, er det næsten ligemeget kvaliteten. 

Alle har en holdning til produkter nu til dags, og de sociale medier har gjort det – paradoksalt nok – både nemmere og sværere for virksomheder til at slå igennem. Det er vigtigt, at man som virksomhed har nogle klare værdier, som man ønsker at mase ind på sine kunder. Det kan være små ting, men det er bare vigtigt, at man bliver synonym med disse værdier. 

Personligt indhold er vejen frem 

Personligt indhold er på mange måder vejen frem i dette landskab også. Specielt når man er en mindre virksomhed ønsker man at se de små ting, som man gør i hverdagen. Mange elsker små virksomheder fordi de store er så upersonlige, og desto mere man viser at man bare er ‘ligesom alle andre’, jo mere kan folk ofte lide en. Gør indholdet personligt og man vil vækste hurtigt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *