Den perfekte opvarmning inden træning

Dette indhold er sponsoreret 

Det er helt sikkert ikke nyt for dig at inden træning lyder opvarmningen, og at den i særdeleshed også er vigtig for dig. Mulighederne er mange, og det kan også i høj grad afhænge af hvilken træning du skal udføre. Vigtigt er det i hvert fald at dine muskler bliver varmet godt op. En form roller er blevet et populært valg blandt mange til både opvarmning og udstrækning efter træning. Den kan bruges af alle hvad end om du er motionist eller atlet. 

Nej tak til skader 

Når du går i gang med din opvarmning øger du automatisk din kropstemperatur, samtidigt med at du også øger din stabilitet, så du får en god kontrol over din krop under din træning. Gennem opvarmningen forbereder du, og fortæller kroppen at nu skal den arbejde med høj intensitet og store bevægelser. Dette er alt sammen noget musklerne gerne skal vide inden den høje intensitet går i gang, ellers kan du med stor sandsynlighed byde skader velkomne. Når du forbereder kroppen fra start vil du være helt klar til de tunge løft og lange løbeture med sved på panden.

Hvor meget skal du svede under din opvarmning?

Sørg for ikke at bruge alt din energi på din opvarmning, efterlad gerne en god portion energi til resten af træningen. Start gerne stille og roligt, hvor du langsomt mærker pulsen og kropstemperaturen stige. Opvarm gerne din krop gradvist, så du undgår trælse skader. Herefter afhænger det af hvad du skal lave? Skal du løbe 20 km, ville det muligvis være ideelt for dig med en blid opvarmning, da kroppen skal bruge alt den energi den kan få. Skal du styrketræne, så sørg for du får en god kontakt til de muskler du skal træne. Hvis du skal træne ben, vil det være en god idé at fokusere på dine ben undervejs i opvarmningen.

Opvarmning som den gode vane

En opvarmning er ikke kun for at undgå fysiske skader, men det har også en god virkning på det mentale. Det er her du sætter tonen for den gode træning, og du gør sig selv klar til at give den alt hvad du har. Hvad der virker for dig, virker måske ikke for andre? Så prøv dig frem, og lav forskellige typer af opvarmning. På den måde kan du danne dig et klart billede af hvordan du bedst bliver klar til din træning. Vær bestemt heller ikke bange for at prøve noget nyt, måske det virker godt for dig. God træning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *